Opdrachtgevers

Home » Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

DWNG

DNWG Zeeland

Sinds 2017 mochten wij DNWG in verschillende rollen bijstaan zoals teammanager S&O G/W, Teammanager S&O E/C, Teammanager Projects Werkvoorbreiding, Installatieverantwoordelijke commercieel domein en Change manager “Samen Sterker” integratie hoogspanningstechniek DNWG in Stedin.

Stedin Netbeheer Zakelijk Complex, Hoogspanning

Na de transitie van DNWG Hoogspanning naar Stedin Hoogspanning, wat omgedoopt is naar zakelijk complex, mogen wij Stedin Zakelijk Complex Hoogspanning ondersteunen door tijdelijk de rol van projectleider onderhoud hoogspanning Zeeland te vervullen. Een hele mond vol, maar een zeer dankbare rol.

Stedin Brabant water

Brabant Water

In 2016 mochten wij Brabant Water N.V. ondersteunen door het vervangen van een uitgevallen regiomanager distributie. Ik werd hiermee verantwoordelijk voor regio Zuid-Oost, regio Eindhoven met ongeveer 225.000 wateraansluitingen.

Enexis netbeheer, Regio Midden

In 2019 mocht wij Enexis Netbeheer ondersteunen door het invullen van de rol van Manager Engineering & Aanleg in Tilburg, door het vertrek van de voorgaande manager. Een team vol uitdagingen in de gekte van de energietransitie.

Enexis netbeheer Kloosterboer

Kloosterboer containeroverslag,  Vlissingen

In 2021 mochten wij  Kloosterboer via DNWG bijstaan als IV BEI BLS. Installatieverantwoordelijke 10kV.

Seasun, Kapelle

In 2021 mocht ik Seasun bijstaan als installatieverantwoordelijke tijdens de uitbreiding van hun 10kV installatie met 3 10kV smoorspoelen.

Seasun Baas bv

Installatieverantwoordelijke NEN3140/NEN3840 – VIAG

Wij mochten BAAS infratechniek Zuid ondersteunen bij het overnemen van het beheer van een particuliere netbeheerder Zeeland. Hiertoe was het van belang om de implicaties van het netbeheer en de hiervoor benodigde organisatie helder te krijgen.

 

Neem contact op

Ombouwplan 150kV Gis installatie

Voor Omexom mochten we meeschrijven aan een tijd-volgorde-ombouwplan voor de ombouw van een 150kV GIS-installatie. Meer weten……….

Neem contact op Omexom